De aankoop van een eigen huis. Voor de meeste mensen is het de grootste uitgave in hun leven. Dan ga je niet over één nacht ijs. Aan de andere kant is snel beslissen vaak noodzakelijk. Met een goed financieel advies en eventuele begeleiding bij de aan- of verkoop van jouw huis, ben je al een stap dichter bij jouw droomhuis.

Wij kennen de hypotheekmarkt, zijn de gids in het doolhof van hypotheekvormen en -tarieven. Maar wij kennen bovenal jouw persoonlijke financiële situatie, in combinatie met je toekomstwensen. Ons advies is toekomstbestendig. Zijn er veranderingen in jouw gezinssituatie of de wet-en regelgeving? Wij informeren je tijdig en compleet wat het voor jou betekent. Ook checken we regelmatig of jouw hypotheek nog up-to-date is.

Behalve een nieuwe hypotheek adviseren we je ook graag bij het oversluiten van jouw hypotheek of als jouw rentevastperiode afloopt. We zijn vooraf helder over de kosten en zetten onze ervaring graag in om voor je het beste resultaat te bereiken. Op het gebied van hypotheken zijn wij een zekerheid!

Go to top